keuken

Workshop koken

Deze culinaire workshop is geschikt voor iedereen die wil leren koken. Ook zeer geschikt voor de kinder keukenprins of -prinses en leuk om als gezin te doen. In een kleine groep leer je koken met plezier.

Kinder Kook Club
In 2,5 uur komen ook onderwerpen als hygiene, veiligheid, snijtechnieken en ingrediënten aan orde.  Kinderen vinden het leuk om alles ‘zelf gedaan’ te hebben en daarna thuis een heel menu te serveren! Ze krijgen een menu voor 2 à 4  personen mee naar huis en ook de recepten.

De junior chef kookklas
Junior chef Kookklas

Private dining experience
Iets te vieren met vrienden, kom gezellig koken met zijn allen. Circa 2,5 uur koken een thema naar eigen keuze, zoals English roast, Italiaans, Tapas of bijvoorbeeld Brood. Je leert de basistechnieken en gaat zelf aan de slag onder genot van een hapje en drankje. Hierna genieten jullie in de private dining area van jullie 3 gangen menu.

High Tea O'Cakes Soest
High Tea

Kosten voor deze workshop zijn afhankelijk van het thema, niveau en menukeuze. Gebruik van materialen, de ingrediënten en de verpakkingen om het mee naar huis te nemen zijn inbegrepen in de prijs.

English roast workshop
English roast workshop

Neem even contact op als het gaat om volwassen en familie kookcursussen.  Of bel gewoon even naar Monique 06-33219212. Je mag natuurlijk  ook het aanvraagformulier invullen.

INSCHRIJVEN WORKSHOPS

 

Taarten Workshops Feestjes