Trouwtaarten

Als je gaat trouwen, dan zijn er vele hoogtepunten. De jurk, het ja-woord, de zoen en… de TAART! Je taart is de topper voor je gasten en je wilt natuurlijk indruk maken met een pronkstuk

Terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, kijken jullie gasten naar de plek waar straks de taart wordt aangesneden. Staat er traditioneel een bruidspaar op? Zijn er bloemen van marsepein? En hoeveel lagen is de bruidstaart? O’Cakes maakt voor jouw bruiloft een prachtige taart-to-impress. Alles is mogelijk en kijken we hoe de taart gaat worden. Jij bepaalt de smaken, het thema voor de decoratie en O’Cakes adviseert of de uitvoering technisch mogelijk is. Bijna alles is mogelijk en we kunnen rekening houden met allergenen en dieetwensen (lactosevrij, koolhydraatarm, vegan)

Proeverij
Het is mogelijk om eerst een proeverij te houden in de bakstudio. Er is zoveel lekkers te maken, wat moet je nu kiezen? Op de proeverij maak je kennis met verschillende soorten cake en vullingen en op basis van jullie keuze kunnen we verder gaan met de volgende stap: laagjes en de uitstraling! Misschien heb je een moodbord voor de bruiloft of heb je een inspiratietaart gezien op Pinterest… en de prijs… daar komen we samen uit op basis van de keuzes die jullie maken. De vrijblijvende proeverij kost 27,50 euro. Mag O’Cakes de taart de taart gaan verzorgen voor jullie bruiloft, dan is het natuurlijk kostenloos.


(Yvonne Kuipers Fotografie)

O’Cakes helpt je al je taartzorgen te vergeten
Je ontvangt natuurlijk ook snijtips voor het aansnijden van de taart. Want hoe zorg je nu dat er genoeg taart is en iedere gast een mooi stukje taart heeft? Welke cakesoort gebruik je voor een punt en welke voor een plak? En hoeveel heb je nodig voor jouw aantal gasten? O’Cakes helpt je al je taartzorgen te vergeten, zodat je een onvergetelijke dag hebt. Maak een afspraak voor een kennismaking of boek een proeverij of neem contact op via de website

“De taart was heel mooi en super lekker!! Iedereen heeft ervan genoten! Ook de kindjes hebben gesmuld van de cupcakes. We hebben nog een stukje ingevroren, dus volgend jaar op 27 Juni genieten wij nogmaals van jou taart!”

Taarten Workshops Feestjes