Taart op Maat

Taart op maat,

Monique van O’Cakes maakt taarten op bestelling, geheel naar wens. Het leuke aan deze taarten is dat ze de taarten helemaal ‘op maat’ kan maken, waarbij ze naast glutenvrij rekening houdt met eventuele andere intoleranties en allergieën.

O’Cakes maakt voor diverse gelegenheden taarten o.a. voor jubileum, verjaardagen, bruiloften, openingen etc. Van kindertaarten tot raw food taarten. Alles is mogelijk. Naast de taarten verzorgd O’Cakes ook workshops in decoreren van cupcakes en taarten. Workshops in High Tea en kook workshops.

Je kunt je taart ophalen, maar O’Cakes bezorgt ook de taarten en dat is gratis in Soest en buiten Soest wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

De taarten kun je ook thuis invriezen. Dat raden wij niet aan onze taarten zijn vers bereid en zijn afhankelijk wat de ingrediënten een aantal dagen houdbaar.

Interesse in taarten van O’cakes?

Stuur een mail of bel naar Monique van O’Cakes. M.  06-33219212 of via onze contact pagina. Je kunt ook je wensen invullen op de aanvraagformulier taarten, zodra het formulier binnen is dan neemt Monique contact met u op en zal de verdere details bespreken.