Paastaart

Taart bestellen!

TAART BESTELLEN!

Monique van O’Cakes maakt taarten op bestelling. Het leuke aan deze taarten is dat ze de taarten helemaal naar uw wensen ‘op maat’ maakt.

O’Cakes maakt voor diverse gelegenheden taarten o.a. voor jubileum, verjaardagen, bruiloften, openingen maar ook thema taarten zoals Kerst, Sinterklaas, Valentijn, Paas etc.  Wil je liever cupcakes dat kan natuurlijk ook. Alles is mogelijk!

paas cupcake

Wil je graag een feestelijke taart op tafel en een lekker stuk taart bij de koffie of thee, de taarten van fondant met vulling naar eigen smaak zijn goed houdbaar buiten de koelkast en staat meteen als een mooie decoratie op tafel.

Stuur een mail of bel naar Monique van O'Cakes.
Mobiel:  06-33219212 of via onze contact pagina.

Je kunt ook je wensen invullen op de aanvraagformulier taarten, zodra het formulier binnen is, dan neemt Monique contact met u op en zal de verdere details bespreken.

Je kunt je taart ophalen, maar O’Cakes bezorgt ook de taarten en dat is gratis in Soest en buiten Soest wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

paas cupcake

Voor workshops kun je ook terecht bij O’Cakes leuk voor een verjaardagsfeestje of vriendinnen onder elkaar. Vanaf februari 2017 zijn de workshops in de Ambachtshal in Soest. Zie voor meer informatie KLIK HIER.

O'Cakes maakt taarten op maat