Monique Verhoef Bakstudio OCakes Soest

Over Mij

Ik ben Monique Verhoef, ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik ben als het ware opgegroeid tussen de pannen en bakvormen en koken en bakken zijn altijd een hobby gebleven.

In 2005 ben ik in Engeland begonnen met het maken van unieke feesttaarten. Daar bleef het niet bij, ik heb door de jaren heen diverse cursussen gevolgd op het gebied van voeding. Dit zijn onder andere opleidingen op het vlak van banketbakken waaronder specialisaties in modelleren, bloemdecoraties en cupcakes decoreren. Ik heb een masters in Sugarcraft van PME maar ook op het vlak van dagelijkse voeding heb ik uiteenlopende cursussen gevolgd. 

O’Cakes richt zich dus niet alleen op de lekkerste themataarten maar ook op koken met plezier. Zelf kook en bak ik namelijk met heel veel plezier en het is helemaal leuk als ik die kennis aan anderen kan overbrengen tijdens een van de vele workshops die ik in de gezellige workshopruimte geef. Hier geef ik ook kinderfeestjes.

Heb je een moment dat gevierd mag worden met taart en wil je een persoonlijke taart die van dat moment een extra bijzondere herinnering maakt? Dan ga ik graag voor je aan de slag, samen bespreken we jouw wensen en daarna ga ik voor je aan de slag.

Wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken maar weet je niet goed waar te beginnen? Ik begeleid je graag tijdens één van de workshops of dat nu het decoreren van een taart of cupcakes, het maken van sportvoeding of een 3 gangen menu betreft. Dit altijd in een ontspannen sfeer want koken en bakken doe je met plezier. Ik ben van mening dat met liefde koken ontspannend, relaxed en gezellig mag zijn en zo het beste resultaat oplevert. Als ik dan ook nog blije gezichten zie en positieve feedback mag ontvangen ben ik helemaal tevreden. 

Graag tot ziens in mijn keuken

Monique

 

OCakes in de media

26/11/2018 In ieder kind schuilt een Masterchef

 

Taarten Workshops Feestjes