englisch high tea O'Cakes Soest garden

Maak Proef en Geniet

Een traditionele Engelse High Tea

Ruim 13 jaar was Engeland mijn thuisbasis. De befaamde High Tea vormde altijd, onder het genot van thee en een grote variëteit aan lekkere hapjes, een gezellig moment van samenzijn.

Scones and clothed cream
scones with clotted cream

Zoals je wellicht al weet geeft O’cakes regelmatig workshops. De workshop ‘Engelse High Tea’ is een bijzondere workshop ook al omdat het een eeuwenoude engelse traditie betreft. De basis staat garant voor een een leuke, gezellige en leerzame workshop die je eigenlijk niet mag missen.

Wij gaan aan de slag om allerlei lekkernijen te maken, dus scones en clotted cream zijn een must. Er kan uiteraard veel meer zoals Morello cherry almond traybake, luxe sandwiches en diverse pastries.

English-High-Tea
Morello cherry almond traybake

De zomervakantie is dan alweer achter de rug en een drukke periode staat weer voor de deur dus verwen jezelf nog een keer met een leuke gezellige ochtend welke, als het weer het toelaat, wordt afgesloten met de High Tea in de tuin. Snuif de geur op van gebakken koekjes en proef de romige smaak van clotted cream en geniet van de sfeer, het samenzijn en het echte buitenleven.

High Tea O'Cakes Soest
Workshop English High Tea

Het aantal plaatsen is helaas beperkt, dus boek snel. Kom samen met je moeder, zussen, nichten of vriendinnen…

Datum: donderdag 8 september
Tijd: 9.00 - 13.30 uur
Prijs: 50,- p.p.

Meer informatie over deze workshop of om je direct aan te melden stuur dan een e-mail naar: workshop English High Tea.

Smakelijke groet,

Monique Verhoef