Kalender

Kijk snel wanneer de nieuwste workshops zijn!

Vrijdag 22 november 2019
Workshop Gezonde Snacks & Sportrepen maken
Je ziet ze vaak in de winkel liggen, de gezonde en natuurlijke (en prijzige) repen die je kunt eten als je sport of die je neemt als verantwoord tussendoortje. Maar wanneer eet je nu welke reep? Wat doet deze reep voor je? En welke reep is ook geschikt als snack? De workshop leert je meer over de wereld van sportvoeding en je proeft hoe lekker snacken kan zijn!
(vanaf 2 personen)

27 november 2019
Junior Chef Kookklas
Thema: Superlekker & gezond bakken
Lees meer over deze workshop

4 december 2019
Junior Chef Kookklas
Thema: Sinterklaas
Lees meer over deze workshop

11 & 18 december 2019
Junior Chef Kookklas
Thema: Kerst
Neem contact met ons om een datum in te plannen
Lees meer over deze workshop

HELAAS! … Deze mooie workshops heb je gemist!

Workshop Taartdecoratie
Hoe decoreer je nu een taart? Je leert het in deze praktische workshop, waar er een taart voor je klaar staat waar je mee aan de slag gaat. Je leert hoe je de taart snijdt, vult, afsmeert en hoe je vervolgens decoreert met fondant. En niet zomaar fondant, maar van hoge kwaliteit en met een heerlijke smaak. Hoe krijg je het fondant er strak op en hoe versier je het verder. Hier zijn allerlei technieken voor te gebruiken die je in deze workshop leert. Je mag je creativiteit helemaal inzetten in jouw eigen gekozen thema. Er is koffie & thee en natuurlijk iets lekkers en je hebt alle materialen in de bakstudio tot je beschikking. Je gaat naar huis met een professioneel versierde taart die je mee naar huis krijgt in een speciale taartdoos.

Kids Workshop Sticky Toffee Apple Pudding en Sticky Buns
De juffen & meesters staken! Kom dus lekker bakken in de bakstudio.
Kijk hier voor meer informatie

Halloween ochtend voor kinderen
Het was Herfstvakantie & Halloween en de kinderen waren thuis. We hadden een Halloween workshop voor jong en oud. We pasten het programma aan naar kunde en leeftijd. Monique van O’Cakes was ook nog jarig en trakteerde ook nog op cake en lekkers tijdens de workshop.

Workshop Herfst & Halloween Puzzeltaarten
Een puzzeltaart, dat is een techniek gebaseerd op een platte 3D decoratie. Je snijdt de afbeelding laag voor laag uit en stapelt vervolgens alles weer op. Dat lijkt misschien makkelijk, maar voor je het weet bestaat jouw herfstige eekhoorn of halloweenpompoen uit 4 complexe technische laagjes.

Junior Chef Kookklas
Thema: Emoji een happy face!
Taarten toveren een smile op je gezicht. Je wordt daarom vast blij van een Smiley Pie. Alle technieken die je hebt geleerd komen hier weer bij elkaar. Cake, vulling, afwerking… jij kan dat!

Junior Chef Kookklas
Thema: Ontbijtbakkerij
Pap? Een saaie bruine boterham? Echt niet! Wat dacht je van de kleine zelfgemaakte broodjes. Misschien maak je de chocoladepasta ook wel zelf. En dan hebben we het nog niet over fruitslofjes. Trouwens, wist je dat je cake ook overigens prima kan eten als ontbijtje 😉

Junior Chef Kookklas
Thema: Vergeet de vulling en de afwerking niet!
Een romige halfzachte crème, een kunstwerkje van glazuur of een glimmende laag chocolade. Chocolade moet je tempereren, wist je dat? Natuurlijk gaan dit alles in of op lekkere cupcakes, taart, soesje of koekjes. Dat wordt een feest!

Junior Chef Kookklas
Thema: Gistdeeg en soezendeeg
Kneden… rusten… rijzen… je leert het allemaal en je ziet wat gist doet met je deeg. Wist je dat er ook gist gaat in het deeg voor een verse pizza? En dat je soezendeeg eerst moet koken! Je leert en maakt het vandaag allemaal tijdens de les.

Junior Chef Kookklas
Thema: De basis van het bakken!
Weg met de pakjes, je maakt gewoon zelf cake. En we buigen ons over hard wenerdeeg. Het beroemde deeg wat vernoemd is naar de die bekend staat om zijn eeuwenlange baktradities. Met deze bakles tover je voortaan steeds weer wat lekkers op tafel

 

 

Taarten Workshops Feestjes