JUNIOR CHEFS KOOKKLAS

De Junior Chef kookklas vervolg

De volgende Junior Chef kookklas begint alweer in september!   Hij sluit aan bij wat de chefs tot nu toe geleerd hebben maar ook voor nieuwe junior chefs wordt het erg leuk, in deze serie komen vlees en vis aanbod.

Weer een leuke combinatie van bakken en koken waarin de junior chefs te maken krijgen met vele keukenaspecten.

Is jouw dochter of zoon een keukenprinses of bakkoning of vind je kind het leuk om in de keuken te helpen of willen zij graag iets extra’s leren over koken en lekkere recepten bereiden? O’Cakes start een nieuwe serie kookklas lessen voor “junior chefs”.

De kinderen leren onder begeleiding zelfstandig een gerecht te bereiden met alles wat daarbij komt kijken: het lezen van een recept, het wegen van de ingrediënten, het toepassen van de juiste kooktechniek, veiligheid in de keuken en niet te vergeten proeven.

De junior chef kookklas

Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan deze kookklas. Enthousiasme voor eten en nieuwe dingen willen leren wel. De kookklas is opgebouwd uit 4 keer 2,5 uur koken en bakken in een groep. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en leeftijd gerelateerd.

De thema’s zijn Zomer Super Food, Fish Cakes, Vegetarisch voor Dierendag en als afsluiting Gebakken Herfst.

De voorlopige datums van de “De Junior Chef kookklas” zijn:
Woensdag: 13 en 20 sep. en 4 en 11 okt.
Tijd:
14.00 – 16.30 uur
Prijs: € 70,- p.p. voor 4 middagen kookklas, of € 25,- per kookklas
Locatie: Soest

De gerechten worden tijdens en na het bereiden geproefd en meestal gaat er een 3 gangen menu mee naar huis. Bij deelname krijgt de junior chef een “Verzamelmap Junior Chef”, de week recepten en éénmalig een koksmuts en een oorkonde.

Geef je op per mail of bel naar Monique van O’Cakes:
Mobiel: 06-33219212
E-mail: ocakesinfo@yahoo.com