American Pumpkin pie

Herfst taart bestellen!

Het is alweer vroeg donker de kaarsjes kunnen we weer aansteken. De herfst kleuren komen weer te voorschijn. Het buitenleven gaat weer grotendeels naar binnen. Lekker even cocoonen en op de bank even relaxen met een warme chocolade melk, thee of een cappuccino.

Heb je nog iets te vieren en wil je een taart maar met niet teveel suikers en ook nog redelijk gezond en wil je geen schuldgevoel van een stuk taart die je heb gegeten. O’Cakes denkt met u mee, met de mooie producten uit de natuur kunnen we een gezonde taart maken met een minimum aan suikers waardoor de taart toch een lekkere smaak en een verzadigd gevoel geeft.

Het hoofdbestanddeel van de taart is pompoen. De voedingsstoffen in pompoen zorgen voor een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Pompoen is o.a. rijk aan vezels en vitaminen C en verlaagt het risico van een hoge bloeddruk.

basistaart met herfst decoratie bestellen
American pumpkin pie

De pompoen taart kan als optie versiert worden met herfst decoratie voor een gezellige en sfeer volle taart. Heeft u een andere leuke herfsttaart in gedachten, dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op en u krijgt een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie klik op de pagina taarten, of neem contact op met Monique van O’Cakes.

Mobiel: 06-33219212
E-mail: ocakesinfo@yahoo.com

O'Cakes maakt taarten op maat